• Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search
  • Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Gastronomija.hr

  • Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search

Nevena Josipović

Ja sam Nevena. Obožavam kuhati i jednostavno provoditi vrijeme u kuhinji. Ljubav prema slasticama dogodila se slučajno, kada sam iz dosade napravila svoj prvi kolač i shvatila da želim isprobavati različite recepte i spajati nespojivo.

Vi ste ovdje: Naslovnica / Arhiva zaNevena Josipović

Granola – domaći musli s maslacem od lješnjaka

domaca granola

Kupovni musli su zatrpani šećerom stoga je uvijek bolja opcija napraviti domaće. Za doručak odlična ideja koja je jako hranjiva i održava visoku razinu energije. Možete imati brz i zdrav …

Brzi, domaći kruh bez kvasca

kruh bez kvasca

Na internetu se nađe mnoštvo različitih recepata za kruh bez kvasca. Ja vam pišem svoju verziju kruha bez kvasca, koji ostaje mekan, a možete ga koristiti par dana i biti će vam sočan čak …

Tradicionalna orehnjača

orahnjača

Orehnjača (ovisno o podneblju i orahnjača) je još jedan hrvatski tradicionalni kolač koji se sastoji od dizanog tijesta i nadjeva od oraha. Obično se radi u vrijeme blagdana i sve naše bake …

Kroštule – tradicionalna slastica koju ćete obožavati

krostule

Kroštule potječu iz Dalmacije, Kvarnera i Istre. Zlatnožute slatke grickalice koje nestanu jednako brzo kako i nastanu. Prhke i hrskave, kroštule su slatkiš kojeg su naše bake pa i sve …

Međimurska gibanica – tradicionalni hrvatski kolač

međimurska gibanica

Međimurska gibanica je slatko jelo nacionalne hrvatske kuhinje, točnije Međimurske. Sastoji se od 12 tankih kora i 4 sloja nadjeva a to su mljeveni mak, svježi kravlji sir, naribane jabuke i …

Rolada od bijele čokolade i likera od kave

Rolada od bijele čokolade i likera od kave

Rolada je jedan od kolača koji je svaka mama pa čak i baka napravila barem pet puta u životu. Doduše one su ih radile većinom s pekmezom, ali zna se, s domaćim! Mekani biskvit i nježno …

Kako napraviti savršenu domaću tjesteninu

izrada tjestenine

Puno vas se pita kako napraviti domaću tjesteninu. Zapravo, odgovor je jednostavan. Sve što vam treba su tri sastojka koja većinom imate kod kuće. Starinski način izrade tjestenine …

Gulaš od divljači s domaćim njokima

gulas od divljaci s njokima

Za početak nove godine odlučila sam napraviti fini gulaš od divljači i domaće njoke. Nekako sam se uvijek "bojala" tog komada mesa jer ne radim s njim toliko često. Ali nije uopće toliko …

Mađarica – jedini recept koji ćete ikada trebati

madarica

Kraljica kolača. Zapravo, usudila bih se reći još jedan bezvremenski kolač. Obožavam vrijeme koje nam dolazi. Već sada, u zraku se osjeti onaj božićni duh koji nam govori da je došlo vrijeme …

Salenjaci – tradicionalni recept za slavonski kolač

Salenjaci

Moje putovanje odvelo me u ravnu Slavoniju. U zraku se osjeti mir i spokoj. Hodajući stazom, obavijena mirisima, shvaćam da je nešto slatko u zraku! Zapravo, sada me sve više zanima kakav se …

  • Go to page 1
  • Go to page 2
  • Go to Next Page »

Primarni stupac

Novije

blok kuhinja

Blok kuhinje za stan ili za kuću

Kuhinjski blok odnosi se na praktičnu kuhinja koja ima sve što vam je potrebno za pripremu …

Zdravi snickers

S obzirom na to da volim okus snickersa, ali ne volim kad mi se karamela lijepi za zube (nisam …

čokoladni truffles

Čokoladni truffles

Čokoladni tartufi su jedne od najjednostavnijih slastica jer su izrađeni od samo tri sastojka, …

RSS Vege.hr

  • Himalajska sol
  • Kakao maslac
  • Seitan
  • Granola
  • Aquafaba - zamjena za jaja
  • Što je gluten
  • Sojino mlijeko
  • Kokosovo mlijeko
  • Bademovo mlijeko
  • Mlijeko od sjemenki bundeve
[notphone] [/notphone] [phone]
[/phone]

Footer

Gastronomija

grč. gastronomía – stručno poznavanje umjetnosti pripreme različitih jela; kult birane hrane i kulinarskoga umijeća

Pratite nas

  • Facebook
  • Instagram

Site Footer

  • O nama
  • Impressum
  • Kontakt
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja

Gastro Mreža

Gastronomija.hr | Moja Zimnica | Vege.hr | Vrtlarica.hr

Copyright © 2012.–2023. by Gastro Mreža. Sva prava pridržana. Web: Informativka d.o.o.