• Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search
  • Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Gastronomija.hr

  • Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search

Magazin

Sve iz svijeta gastronomije. Savjeti, novosti sa gastro scene, eventi, gastro putovanja – o svemu pročitajte u našem gastro magazinu.

Vi ste ovdje: Naslovnica / Arhiva zaMagazin

Savjeti za pohanje

savjeti za pohanje

Malo je onih koji ne vole pojesti komad pohanog mesa ili možda neke druge namirnice. Iako nije jasno tko se prvi sjetio ovakvog načina spremanja jela, jasno je kako pohanje postoji već dugo …

Kako očistiti šipak

kako očistiti šipak

Šipak je biljka koja pripada rodu ruža. Radi se o plodu divlje ruže obogaćenom provitaminom A te B1, B2, B3 i D vitaminom. Koliko god bio zdrav mnogi ga nemaju na svom jelovniku zbog …

Kako se riješiti mirisa u kuhinji

čišćenje kuhinje

Lijepo je kada možete uživati u finim mirisima specijaliteta pripremljenim upravo u vašoj kuhinji. Ipak takvi mirisi drugi dan su sve samo ne primamljivi i sigurno želite znati kako se …

Organska zdrava hrana

trgovina

U posljednjih nekoliko godina sve se više podigla svijest o tome kakve namirnice se nalaze na našim tanjurima. Teži se jesti zdravije i prirodno. Ubrzani način života i loša prehrana dovode …

Kuhinja otoka Hvara

salata od hobotnice

Hvarska kuhinja temelji se na zdravoj, pretežito kuhanoj i laganoj hrani začinjenom domaćim djevičanskim maslinovim uljem. Stoljetna gastronomska tradicija i autentičnost uvrstila je otok …

Ponašanje za stolom

serviran stol

Jeste li ikada razmišljali o tome kako se treba ponašati za stolom, postoje li uopće pravila ili je svakome pušteno na volju? Pravila ipak postoje, a iako više ne živimo u vrijeme kada su …

Catering za kućne zabave

hrana iz cateringa

Jeste li ikada razmišljali da organizirate kućnu zabavu, a gdje nećete morati provoditi sate i sate ispred štednjaka? Je li to uopće moguće? Rješenje dolazi u obliku čudesnog cateringa koji …

Pravilno postavljanje stola

servirane čaše i hrana

Među mnoge dužnosti koje ima domaćica ulazi i postavljanje stola, briga da se stol pripremi kako treba. Ručak je predstavlja središnji dio u danu kada se okuplja cijela obitelj. Upravo je …

Kako upotrijebiti začine kod kuhanja

razni začini

Kuhanje je poput umjetnosti. Uz primjenu najboljih savjeta, dovoljne količine iskustva i vrhunskih namirnica, ispred vas je potencijalno umjetničko djelo koje će najviše razveseliti vaše …

Zimnica, pripremite se za zimu

zimnica

Svake godine kako ljeto završava i bližimo se jeseni stiže i vrijeme koje veseli sve one zaljubljene u dobru zimnicu. Priroda nas u ovo doba obasipa sa toliko mnogo plodova da je nemoguće …

  • « Go to Previous Page
  • Go to page 1
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 3
  • Go to page 4
  • Go to page 5
  • Go to page 6
  • Go to page 7
  • Go to Next Page »

Primarni stupac

Novije

Zdravi snickers

S obzirom na to da volim okus snickersa, ali ne volim kad mi se karamela lijepi za zube (nisam …

čokoladni truffles

Čokoladni truffles

Čokoladni tartufi su jedne od najjednostavnijih slastica jer su izrađeni od samo tri sastojka, …

Brze kiflice

Na samu pomisao na svježe, mekane kiflice rastu vam zazubice, zar ne? Odlične kao doručak, …

RSS Vege.hr

  • Seitan
  • Granola
  • Aquafaba - zamjena za jaja
  • Što je gluten
  • Sojino mlijeko
  • Kokosovo mlijeko
  • Bademovo mlijeko
  • Mlijeko od sjemenki bundeve
  • Najbolji veganski proteinski dodaci
  • Mlijeko od lješnjaka

Footer

Gastronomija

grč. gastronomía – stručno poznavanje umjetnosti pripreme različitih jela; kult birane hrane i kulinarskoga umijeća

Pratite nas

  • Facebook
  • Instagram

Site Footer

  • O nama
  • Impressum
  • Kontakt
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja

Gastro Mreža

Gastronomija.hr | Moja Zimnica | Vege.hr | Vrtlarica.hr

Copyright © 2012.–2022. by Gastro Mreža. Sva prava pridržana. Web: Informativka d.o.o.