• Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search
  • Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Gastronomija.hr

  • Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search
Vi ste ovdje: Naslovnica / Meso u lisnatom
Meso u lisnatom, Foto: Acter/Shutterstock

Meso u lisnatom

Objavljeno: 21.03.2012. Autor: Sanja Štetić

Lisnato je već duže vrijeme poznato kao tijesto s kojim se lako rukuje i od kojeg možemo dobiti zaista ukusna jela. Pritom naravno mislimo na slatka i slana jela. Najbolje od svega što sva jela od lisnatog budu brzo gotova, što je zaista dobro rješenje kada ne znamo čime bismo ponudili svoje iznenadne goste.

Meso u lisnatom, Foto: Acter/Shutterstock

Osim što je brzo gotovo, lisnato je poprilično zahvalno tijesto za različite nadjeve koje možemo staviti. Želimo reći kako nam daje mogućnost velikog broja namirnica koje možemo iskoristiti. Jedna od tih namirnica je i meso, stoga evo jednog recepta za koji smo sigurni da će vam se svidjeti.

Meso u lisnatom:

  • mljeveno meso
  • pasirana rajčica
  • 1 luk
  • peršin
  • sol
  • lisnato tijesto

Prvo uzmete luk, najseckate ga i stavite pirjati dok ne omekša. Potom dodajete meso i pasiranu rajčicu koje ostavite kuhati. Dok se meso kuha potrebno je dodavati malo soli i peršina. Kada je bolognese gotov, uzmete lisnato tijesto koje razvučete i pripremite za punjene.

Svaki komadić rolate s jednog kraja prema drugom. Pazite da ne stavljate previše kako vam smjesa nebi curila van. Kada ste napunili svaki komadić lisnatog, uzmete posudu za pečenje gdje ih poslažete i zagrijete pećnicu na 180 stupnjeva.

Kategorija: Nekategorizirano

Želite se zasladiti?

barbara kolac

Super brzi kolač

Izuzetno jednostavan i sočan kolač koji će se, ako ga samo jednom iskušate, zbog brzine pripreme vrlo često naći na vašem stolu. Što čekate, počastite svoja nepca ovim ukusnim, brzim receptom. Jaja miksajte sa šećerom …

lisnato tijesto

Lisnato tijesto sa malinama

Lisnato tijesto je tako slasno. Volimo ga u raznim kombinacijama, i onim slanim i onim slatkima. Danas ćemo vam preporučiti jednu ljetnu voćnu varijantu lisnatog tijesta koju ćete zavoljeti. Svuda oko nas u ovo ljetno …

čokoladni kolač s tikvicama

Brzi čokoladni kolač s tikvicama

Danas vam donosim recept za najsočniji kolač na planeti. Stvarno je fin, brzo se priprema i preukusan je. Sigurna sam da većinu namirnica već imate u kuhinji pa nemate izgovor da ga ne napravite. Ako volite ovakve suhe …

Prethodna objava: « Savijača od sira
Sljedeća objava: Punjena pureća prsa »

Reader Interactions

Odgovori Otkaži odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primarni stupac

Novije

blok kuhinja

Blok kuhinje za stan ili za kuću

Kuhinjski blok odnosi se na praktičnu kuhinja koja ima sve što vam je potrebno za pripremu …

Zdravi snickers

S obzirom na to da volim okus snickersa, ali ne volim kad mi se karamela lijepi za zube (nisam …

čokoladni truffles

Čokoladni truffles

Čokoladni tartufi su jedne od najjednostavnijih slastica jer su izrađeni od samo tri sastojka, …

RSS Vege.hr

  • Himalajska sol
  • Kakao maslac
  • Seitan
  • Granola
  • Aquafaba - zamjena za jaja
  • Što je gluten
  • Sojino mlijeko
  • Kokosovo mlijeko
  • Bademovo mlijeko
  • Mlijeko od sjemenki bundeve
[notphone] [/notphone] [phone]
[/phone]

Footer

Gastronomija

grč. gastronomía – stručno poznavanje umjetnosti pripreme različitih jela; kult birane hrane i kulinarskoga umijeća

Pratite nas

  • Facebook
  • Instagram

Site Footer

  • O nama
  • Impressum
  • Kontakt
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja

Gastro Mreža

Gastronomija.hr | Moja Zimnica | Vege.hr | Vrtlarica.hr

Copyright © 2012.–2025. by Gastro Mreža. Sva prava pridržana. Web: Informativka d.o.o.