Najuspješnija vinarija na ovogodišnjoj Vinistri je Kozlović vinarija. 6 poslanih uzoraka na ocjenjivanje osvojilo je čak 5 zlata i 1 srebro, a od toga su dva vina i šampioni svojih kategorija.
Zlatne medalje su raspoređene po kategorijama na slijedeći način. Santa Lucia bijela 2009. je osvojila zlato i proglašena je najboljom zrelom malvazijom. Santa Lucia crna 2009. je osvojila zlato i proglašena je najboljim vinom crnih miješanih sorata. Zlata su još osvojila Kozlović Malvazija 2011., u kategoriji mladih malvazija, Kozlović Malvazija izbor 2009. u kategoriji desertnih vina, te Kozlović Muškat ruža 2011. u kategoriji muškat ruža. Osim navedenih pet zlata, osvojeno je i jedno srebro u kategoriji muškat momjanski za Muškat iz berbe 2011.
Ovakvu količinu zlatnih medalja nije ostvario niti jedan drugi natjecatelj.
Kad je Gianfranco Kozlović priupitan za razlog ovakvog uspjeha, naveo je da se najvjerojatnije radi o posljedici dovođenja cjelokupnog procesa izrade vina pod vlastitu kontrolu, te dugogodišnjem iskustvu prilagođavanju specifičnostima pojedine berbe. Naime, zahvaljujući tehnološki visoko opremljenom novom podrumu, te vlastitim vinogradima koji su sada došli u puni rod na najboljim položajima Bujštine omogućena je selekcija najkvalitetnijeg grožđa, pravodobna berba i potpuna kontrola procesa nastanka vina u podrumu.
Ja sam Filip, idejni začetnik i pokretač portala Gastronomija.hr. Internet poslovanjem i digitalnim marketingom bavim se već duže od 15 godina. Kada se ne bavim time, obožavam dobro jesti. Tako nekako je i došlo do svega ovoga. Htio sam napraviti mjesto gdje ću moći zakačiti recepte onih jela koja mi se sviđaju. S vremenom, portal je izrastao u pravu gastro zajednicu food bloger(ic)a. Uživajte u pripremanju jela kao što sam i ja uživao u izradi ovog portala!