Kuhana teletina i junetina posebno su ukusne kada se posluže uz malo hrena. Samo mali dio tog sočnog i jakog umaka dovoljno je da osjetite koliko kuhano meso može biti ukusno. Umak od hrena …
Chili umak
Jeste li se zaželjeli nečega novog i neobičnog? Možda čak niste ni gladni, samo biste voljeli nešto prigristi, ili vam pak dolaze gosti na gledanje filma ili večer društvenih igara i želite …
Ajvar, vrijeme je za zimnicu
Ajvar, kao prilog koji danas poznajemo, nije započeo svoj put baš kako bismo zamislili. Sama riječ korijen vuče iz turske riječi havyar i sugerira jelo koje se spravljalo od kavijara. Tek …
Biftek u zelenom papru
Malo je onih koji ne znaju kako je biftek ukusno i vrhunsko meso koje se može spremiti na nekoliko različitih načina. Obično se poslužuje s umakom, a jedan od popularnijih je umak od papra. …
Čili
Čili je vrsta tropske paprike koja potječe iz Srednje Amerike, a nakon što se proširio po cijelo svijetu, najviše ga konzumiraju zemlje Azije. U Meksiku je ovaj začin izuzetno cijenjen tako …