Juha od rajčice ili kako ju većina češće zove juha paradajza ili paradajz juha je postalo jelo koje ne zaobilazimo već duže vrijeme. Radi se o sastavnom dijelu ručka koji veseli ne samo …
Krem juha od cvjetače (karfiola)
Koliko ste se puta našli u situaciji da nam nije odgovarala juha i željeli ste zamijeniti bistru juhu? Velik dio nas odrastao je na domaćoj pilećoj juhi, goveđoj i drugim juhama koje su nam …
Juha od špinata
Špinat je nutritivno jako vrijedna namirnica i zaslužuje važno mjesto u našoj prehrani. Bogat je izvor fitonutrijenata koji poboljšavaju cjelokupno zdravlje i štite od nastanka raznih …
Juha od karfiola (cvjetače) i poriluka
Juha od cvjetače (karfiola) uz dodatak aromatičnog poriluka te začinjena češnjakom, izvrstan je način kako da okrijepite dušu i tijelo i pojedete ukusan i hranjiv obrok sa žlicom. Odlučili …
Juha od graška
Učinite svoju kuhinju još malo zanimljivijom uz stare i poznate namirnice, ali pripremljene na drugačiji način. Ponekad je bolje odlučiti se za lagana i ukusna jela koja će vam pružiti …
Krem juha od šparoga
Šparoge su sjajna namirnica koja našem tijelu čini dobro. Uz bogatstvo hranjivih sastojaka kao što su vitamini, minerali i mikroelementi i niska kalorijska vrijednost, unatoč tome što nije …
Gusta juha od vrganja
Gljive su doista podcjenjena namirnica u našoj kuhinji i osim na pizzi i tu i tamo u kojem umaku, većina nas ih vrlo rijetko koristi. Zašto ne biste ovoga ljeta iskoristili divne vrganje …
Krem juha od krumpira
Juha od krumpira, ovog gomolja punog škroba, daje puno energije i možete je konzumirati toplu ili hladnu kako biste se osvježili kada temperature porastu. Za početak ogulite i narežite 350 …
Juha od kukuruza
Svi smo dosada mogli naučiti kako je juha zdrava i koliko je bitno da ju uključimo u svakodnevne obroke. Naime naša tijela složena su tako da funkcioniraju na način da ne možemo jesti samo …
Juha od šampinjona
Gljive se danas smatraju zaista zahvalnom namirnicom i to ponajviše, jer se mogu koristiti na više načina, a pod tim podrazumijevamo razne umake i naravno juhe bez kojih je danas teško …