Ako želite pripremiti pravu poslasticu za vaše ukućane i goste, gulaš od fazana je pravi izbor. Upravo ćete ovim gulašom pokazati svoje prave kulinarske vještine. Meso fazana se smatra …
Teleći gulaš
Možete li zamisliti bolji miris koji se širi vašom kuhinjom od mirisa domaćeg telećeg gulaša kakvog su pripremale bake? Mi ne možemo, i zato vam donosimo recept koji će vas vratiti u …
Ćufte – mesne okruglice u umaku od rajčice
Ako ste nebrojeno puta do sada pokušavali pripremiti ukusne ćufte u umaku od rajčice i to vam nije pošlo za rukom, na pravom ste mjestu. Od danas, vi i vaša obitelj ćete biti oduševljeni …
Kuhinja otoka Hvara
Hvarska kuhinja temelji se na zdravoj, pretežito kuhanoj i laganoj hrani začinjenom domaćim djevičanskim maslinovim uljem. Stoljetna gastronomska tradicija i autentičnost uvrstila je otok …
Pohana piletina s rižom
Pohanje je jedan način spremanja ne samo mesa nego i povrća na koje se mnogi odlučuju jer nije komplicirano, a od sastojaka su vam jedino potrebne krušne mrvice, jaja, brašno i namirnica …
Pirjana teletina s krumpirima
Teletina se smatra vrhunskim mesom i može se spremati na brojne načine. Pirjana teletina je zdrava i ukusna kombinacija, a pogotovo ako se radi s malom količinom ulja. Za sve one koji više …
Pečena janjetina
Rijetko koji ljubitelj mesa ne voli janjetinu, a kako bi to bilo moguće kada se radi o mesu posebnog okusa. Iako nekima smeta zbog mirisa očito je kako se radi o vrhunskoj namirnici koju …
Naravni odrezak s povrćem
Naravni odrezak je zahvalan način spremanja jela jer ne traži puno vremena, a meso je sočno i neodoljivo. Radi se o popularnom jelu najviše među onima koji su uvijek u vremenskoj stisci i …
Mesni uštipci
Volite li jesti mljeveno meso? Ako ste i vi jedan od zaljubljenika u razne varijacije mljevenog mesa, onda će vas oduševiti vijest kako postoji još jedno jelo koje možete poslužiti za ručak. …
Kuhana govedina s povrćem
Bijelo ili crveno meso... Koji je vaš odabir? Za što se god odlučili nećete pogriješiti ako pojedete ono što volite. Crveno ili bijelo meso se može kombinirati na razne načine, a sve ovisi o …