• Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search
  • Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Gastronomija.hr

  • Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search
hladno predjelo

Predjela

Recepti za topla i hladna predjela. Kolekcija recepata koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Započnite svoj obrok hladnim ili toplim, ukusnim zalogajem.

Vi ste ovdje: Naslovnica / Arhiva zaRecepti / Predjela

Jaje na oko

jaje na oko

Ne postoji bolje nego kada za vrlo kratko vrijeme uspijete napraviti obrok kojim ćete zadovoljiti sve svoje prehrambene potrebe za taj dan. Kažu da je doručak najvažniji obrok i da ga nije …

Hrenovke u tijestu

hrenovke u tijestu

Ponekad za fina jela ne treba puno iskustva i vremena. Takve su i čuvene hrenovke u tijestu. One su idealne kako za doručak tako i u zakusci uz pivo. Želite li pripremiti ovaj jednostavan i …

Burek s mesom

Burek s mesom ili ono što svi znalci jednostavno zovu burek (jer je za njih sve ostalo pita) odlično je jelo načinjeno s mesom i korama za pitu. Vjerujemo da rijetko tko čita ovaj recept do …

Bakalar na bijelo

bakalar na bijelo

Bakalar na bijelo je iznimno ukusno jelo i odličan i zanimljiv način na koji možemo konzumirati bakalar pomalo drugačije. U ovom receptu bakalar ćete izmiksati i kako on ima intenzivan okus …

Bučnica, ukusno jelo

bučnica

Buče su divna zdrava namirnica koju ćemo danas uvrstiti u ovaj odličan recept. Zasigurno ste negdje probali bučnicu. Je li vam se svidjela? Možete je načiniti u dvije varijante, slatkoj ili …

Fondue

fondue

Fondue etimološki dolazi od francuskog glagola fondre koji znači topiti i po prvi puta se spominje 1735.  Kasnije je u nepromijenjenom obliku naziv za jelo usvojen i u engleskom jeziku. Iako …

Kiflice

Kiflice

Kiflice obožavaju doslovno svi. One se mogu jesti ujutro za doručak ili poslijepodne kao međuobrok. Ukoliko imate malo više vremena i odlučili ste se umijesiti tijesto za kiflice donosimo …

Tagliatelle s vrganjima

Smatrate li se ljubiteljem tjestenine, a isto tako ukusnih i zdravih gljiva, imamo pravu poslasticu za vas. Naime dosadila su vam sva jela koja ste dosada spremali, a želite probati nešto …

Popečci od povrća

popečci od povrća

Popečci su danas postali nezaobilazan dio obroka barem jednom u tjedan dana, a kada malo bolje pogledamo radi se o zaista zahvalnom jelu koje možemo kombinirati na velik broj načina. Dakle …

Pašteta od čvaraka

Ako se smatrate pravim gurmanom onda zasigurno znate za postojanje čuvenog namaza, ne od sira, ni tune, nego čvaraka, koji su pravo zadovoljstvo za naše nepce. Čvarci zasigurno spadaju …

  • « Go to Previous Page
  • Go to page 1
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 3
  • Go to page 4
  • Go to page 5
  • Go to page 6
  • Go to Next Page »

Primarni stupac

Novije

blok kuhinja

Blok kuhinje za stan ili za kuću

Kuhinjski blok odnosi se na praktičnu kuhinja koja ima sve što vam je potrebno za pripremu …

Zdravi snickers

S obzirom na to da volim okus snickersa, ali ne volim kad mi se karamela lijepi za zube (nisam …

čokoladni truffles

Čokoladni truffles

Čokoladni tartufi su jedne od najjednostavnijih slastica jer su izrađeni od samo tri sastojka, …

RSS Vege.hr

  • Himalajska sol
  • Kakao maslac
  • Seitan
  • Granola
  • Aquafaba - zamjena za jaja
  • Što je gluten
  • Sojino mlijeko
  • Kokosovo mlijeko
  • Bademovo mlijeko
  • Mlijeko od sjemenki bundeve
[notphone] [/notphone] [phone]
[/phone]

Footer

Gastronomija

grč. gastronomía – stručno poznavanje umjetnosti pripreme različitih jela; kult birane hrane i kulinarskoga umijeća

Pratite nas

  • Facebook
  • Instagram

Site Footer

  • O nama
  • Impressum
  • Kontakt
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja

Gastro Mreža

Gastronomija.hr | Moja Zimnica | Vege.hr | Vrtlarica.hr

Copyright © 2012.–2023. by Gastro Mreža. Sva prava pridržana. Web: Informativka d.o.o.