• Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search
  • Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Gastronomija.hr

  • Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search

Recepti

Isprobani recepti naših food blogera. Ako volite uživati u gastronomskim delicijama ovdje ćete pronaći recepte za razna moderna i tradicionalna jela iz kuhinja iz cijeloga svijeta.

Vi ste ovdje: Naslovnica / Arhiva zaRecepti

List

pečeni file ribe

Riba list ima izrazito čvrsto i bijelo meso s malo kostiju, što je čini jednom od najtraženijih riba, a europska kuhinja obiluje receptima za pripremu ove ribe. List je popularnost stekao …

Bosanska pita

Bosanska pita je jelo koje je simbol bosanske kuhinje. Ako ste već imali priliku probati pravu bosansku pitu, tada znate da se radi o tijestu koje se razvlači, puni različitim nadjevima i …

Teletina pod pekom

Pečenje koja podrazumijeva staru glinenu posudu, znači priprema hrane skoro bez masnoće koja je pritom ukusna i sočna. Radi se o jednom od najstarijih načina spremanja hrane na ovim …

Brzinski ručak: rižoto od gljiva

Rižoto od gljiva

Riža je jedna od namirnica koje su u samom vrhu zastupljenosti u ljudskoj prehrani i postoji bezbroja načina na koje se može pripremati, a najpopularniji način je zasigurno - rižoto. Među …

Recept za savršeno pečeni odojak

Pečeni odojak tradicionalno je novogodišnje jelo. Iako se danas u restoranima sprema na velik broj načina, ostaje činjenica kako se radi o jednom od onih specijaliteta za koje ne trebate …

Umak od gorgonzole

Gorgonzola je vrsta talijanskog sira, a danas ih razlikujemo zaista puno. Naime ako malo bolje pogledamo gorgonzola zauzima posebno mjesto, prije svega zbog specifičnog okusa i mirisa u …

Špageti Bolognese

Bolognese umak je poznati mesni umak za tjesteninu porijeklom iz Bologne u Italiji. Tradicionalno se koristi za tjesteninu kao što su špagete i naravno tagliatele i jedan je od dva umaka …

Biftek u umaku od tartufa

biftek u umaku od tartufa

Ako možemo izdvojiti jedno jelo koje će probuditi sva naša osjetila, to je zasigurno biftek u umaku od tartufa. Mekana junetina i aromatični tartufi odlična su kombinacija koju možete …

Juha od karfiola (cvjetače) i poriluka

juha od karfiola

Juha od cvjetače (karfiola) uz dodatak aromatičnog poriluka te začinjena češnjakom, izvrstan je način kako da okrijepite dušu i tijelo i pojedete ukusan i hranjiv obrok sa žlicom. Odlučili …

Najbolji način za spremanje lovačkog umaka

Lovački umak

Ako ste ljubitelj malo konkretnijih i jačih umaka, onda svakako morate isprobati lovački umak. Riječ je o gustom umaku snažnog okusa koji oplemenjuje svako jelo uz koje se poslužuje. Iako se …

  • « Go to Previous Page
  • Go to page 1
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 3
  • Go to page 4
  • Go to page 5
  • Go to page 6
  • Go to page 7
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 25
  • Go to Next Page »

Primarni stupac

Novije

Zdravi snickers

S obzirom na to da volim okus snickersa, ali ne volim kad mi se karamela lijepi za zube (nisam …

čokoladni truffles

Čokoladni truffles

Čokoladni tartufi su jedne od najjednostavnijih slastica jer su izrađeni od samo tri sastojka, …

Brze kiflice

Na samu pomisao na svježe, mekane kiflice rastu vam zazubice, zar ne? Odlične kao doručak, …

RSS Vege.hr

  • Seitan
  • Granola
  • Aquafaba - zamjena za jaja
  • Što je gluten
  • Sojino mlijeko
  • Kokosovo mlijeko
  • Bademovo mlijeko
  • Mlijeko od sjemenki bundeve
  • Najbolji veganski proteinski dodaci
  • Mlijeko od lješnjaka

Footer

Gastronomija

grč. gastronomía – stručno poznavanje umjetnosti pripreme različitih jela; kult birane hrane i kulinarskoga umijeća

Pratite nas

  • Facebook
  • Instagram

Site Footer

  • O nama
  • Impressum
  • Kontakt
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja

Gastro Mreža

Gastronomija.hr | Moja Zimnica | Vege.hr | Vrtlarica.hr

Copyright © 2012.–2022. by Gastro Mreža. Sva prava pridržana. Web: Informativka d.o.o.