Najavili su vam se gosti i niste sigurni sa čim bi ih mogli počastiti? Već su vam polako dosadili naresci i želite pokušati s nečim drugim? Punjena jaja su odlično jelo kada trebate brzo rješenje za hladno predjelo koje ćete servirati gostima i članovima obitelji. Posebna plata s nekoliko narezaka, komadića povrća i ne treba vam ništa više.
Punjena jaja su jelo koje možete napraviti u kratkom vremenskom roku, a osim nezaobilaznih jaja potreban vam je senf, majoneza i sol. Stavite jaja da se kuhaju i nakon toga izdvojite žutanjak.
U jednu zdjelu stavite sav žutanjak koji ste izvadili iz jaja, usitnite i pomiješajte sa senfom i majonezom. Dobivenom smjesom napunite opet jaja i poslužite ih ukrašene s peršinom. A ako želite u smjesu možete dodati i sitno narezane crvene paprike.
Za punjena jaja treba vam:
- 5 tvrdo kuhanih jaja
- peršin za ukras
- 1/2 šalice majoneze
- 1/4 šalice senfa
- malo soli
- 1 manja crvena paprika
Autor: S.Š., Foto: Alekcey/Shutterstock