• Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search
  • Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Gastronomija.hr

  • Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search
Vi ste ovdje: Naslovnica / Recepti / Predjela / Namaz od šampinjona
namaz od šampinjona

Namaz od šampinjona

Objavljeno: 11.08.2014. Autor: Sanja Štetić

Volite li gljive? Ako ste ljubitelj svih vrsta gljiva onda će vam svidjeti šampinjoni posluženi na drugačiji način od onoga na koji ste naviknuli. Za sve ljubitelje pašteta dolazi još jedan recept koji će poslužiti odlično kao predjelo, a pogotovo kada više nemate ideja kako oduševiti ukućane, ali i goste.

namaz od šampinjona

Da bi uspjeli napraviti namaz od šampinjona i servirati posebno predjelo, potrebno je da prvo usitnite luk i ostavite ga sa strane. U međuvremenu uzmete šampinjone, operete ih i narežete na manje komadiće.

Kada ste završili s pripremom luka i šampinjona na otopljenom maslacu stavite luk da se dinsta sve dok ne dobije zlatnu boju. Nakon toga dodajete šampinjone i nastavite dinstati na laganoj vatri sve dok voda u potpunosti nestane.

Nakon što su šampinjoni gotovi uzmite posebnu posudu i u njoj pomiješajte šampinjone, malo bosiljka, majoneze i kečapa. Zatim sa štapnim mikserom ustinite sastoje kako bi ih kasnije mogli namazati na šnitu kruha. Dodajte papar, sol i na kraju ostavite u hladnjaku.

Od sastojaka vam treba:

  • 300 g šampinjona
  • 3 velike žlice kečapa
  • 5o g maslaca
  • sol i papar
  • 30 g majoneze
  • malo bosiljka
  • 1 veća glavica luka

Autor: S.Š., Foto: Gayvoronskaya_Yana/Shutterstock

Kategorija: Predjela

Želite se zasladiti?

Domaći zdravi keksi od raženog brašna

Odlučila sam s vama podijeliti recept za domaće kekse koje možete izraditi sami i uz sve to jako su ukusni i zdravi. Osmislila sam samo za vas kombinaciju sastojaka koji će vam pružiti u jednom keksu sve one dobre …

Boem kocke

Boem kocke su ukusan kolač koji ste zasigurno već imali prilike probati. Pitate li desetak ljudi koji im je najdraži kolač na svijetu netko od njih će zasigurno glasati baš za ovaj. Odličnog je okusa i izgleda lijepo i …

Husarski ustipci - naslovna

Savršeno prhki Husarski uštipci

Nešto vam miriši? Da, to su ovi kolačići zvani Huskarski uštipci. Na što vas prvo asociraju kad ih ugledate? Ili vam pogled bježi na marmeladu? Preukusni su i ovo je, po meni, idealan spoj okusa. Pripremite na …

Prethodna objava: «naravni odrezak s povrćem Naravni odrezak s povrćem
Sljedeća objava: Omlet sa šunkom omlet sa šunkom»

Reader Interactions

Odgovori Otkaži odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Primarni stupac

Novije

blok kuhinja

Blok kuhinje za stan ili za kuću

Kuhinjski blok odnosi se na praktičnu kuhinja koja ima sve što vam je potrebno za pripremu …

Zdravi snickers

S obzirom na to da volim okus snickersa, ali ne volim kad mi se karamela lijepi za zube (nisam …

čokoladni truffles

Čokoladni truffles

Čokoladni tartufi su jedne od najjednostavnijih slastica jer su izrađeni od samo tri sastojka, …

RSS Vege.hr

  • Himalajska sol
  • Kakao maslac
  • Seitan
  • Granola
  • Aquafaba - zamjena za jaja
  • Što je gluten
  • Sojino mlijeko
  • Kokosovo mlijeko
  • Bademovo mlijeko
  • Mlijeko od sjemenki bundeve
[notphone] [/notphone] [phone]
[/phone]

Footer

Gastronomija

grč. gastronomía – stručno poznavanje umjetnosti pripreme različitih jela; kult birane hrane i kulinarskoga umijeća

Pratite nas

  • Facebook
  • Instagram

Site Footer

  • O nama
  • Impressum
  • Kontakt
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja

Gastro Mreža

Gastronomija.hr | Moja Zimnica | Vege.hr | Vrtlarica.hr

Copyright © 2012.–2023. by Gastro Mreža. Sva prava pridržana. Web: Informativka d.o.o.