• Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search
  • Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Gastronomija.hr

  • Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search
Vi ste ovdje: Naslovnica / Recepti / Glavna jela / Kuhana govedina s povrćem
kuhana govedina

Kuhana govedina s povrćem

Objavljeno: 17.04.2014. Autor: Sanja Štetić

Bijelo ili crveno meso… Koji je vaš odabir? Za što se god odlučili nećete pogriješiti ako pojedete ono što volite. Crveno ili bijelo meso se može kombinirati na razne načine, a sve ovisi o tome kakva jela volite. Kuhana govedina je dio tradicionalne kuhinje uz koju su mnogi odrasli, a u kojoj i dalje nastavljaju uživati.

kuhana govedina

Vrijeme je da zaboravite na prženu i pečenu hranu te obogatite svoj ručak ili večeru sočnim komadom kuhane govedine. Priprema jela ovisi o tome hoćete li kuhati u običnom ili ekspres loncu.

Krenite s pripremom jela i stavite kuhati govedinu. Kada voda proključa dodajte sol, začine i povrće po izboru te ostavite da se kuhaju između 2 i 2,5 sata. Nakon što je meso gotovo izvadite ga zajedno s povrćem i narežite na manje komade.

Kuhanu govedinu poslužite s kuhanim povrćem i umakom po želji. Ako želite obogatiti okus, slobodno dodajte malo hrena, feferona ili ljutike. Kuhanom povrću možete dodati i pire krumpir.

Za kuhanu govedinu vam je potrebno:

  • 2 veća komada govedine
  • povrće za juhu
  • sol
  • papar
  • hren ili neki drugi umak

Autor: S.Š., Foto: Karl Allgaeuer/Shutterstock

Kategorija: Glavna jela

Želite se zasladiti?

Nabujak od kestena i tjestenine

Vjerujemo kako je svatko od vas isprobao najpoznatiji oblik kestena u kuhinji - kesten pire, no jeste li ikada išli dalje sa eksperimentiranjem? Kesten, kao i ostalo orašasto voće savršeno pristaje raznim tjesteninama. U …

kruske s vocem

Kruške punjene suhim voćem

Kruška je slatko voće mekane i lagano zrnato teksture, bogata sokom. Dobar je izvor dijetalnih vlakana te antioksidanata što je svrstava u skupinu idealnih namirnica za jačanje imunološkog sustava. Kuhane kruške izvrsno …

Krafne s ljubičastim batatom

Ružičaste krafne s ljubičastim batatom

Iako su nam poklade pomalo izazvale zasićenje kod krafni, ove koje sam ja danas za vas spremio su drugačije, ne-tako-klasične ružičaste krafne bez umjetnih boja koje morate probati. Nešto drugačije, a jednako …

Prethodna objava: «kruh sa češnjakom Kruh sa češnjakom
Sljedeća objava: Odmor od mesa: lazanje s povrćem lazanje od povrca»

Reader Interactions

Odgovori Otkaži odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Primarni stupac

Novije

blok kuhinja

Blok kuhinje za stan ili za kuću

Kuhinjski blok odnosi se na praktičnu kuhinja koja ima sve što vam je potrebno za pripremu …

Zdravi snickers

S obzirom na to da volim okus snickersa, ali ne volim kad mi se karamela lijepi za zube (nisam …

čokoladni truffles

Čokoladni truffles

Čokoladni tartufi su jedne od najjednostavnijih slastica jer su izrađeni od samo tri sastojka, …

RSS Vege.hr

  • Himalajska sol
  • Kakao maslac
  • Seitan
  • Granola
  • Aquafaba - zamjena za jaja
  • Što je gluten
  • Sojino mlijeko
  • Kokosovo mlijeko
  • Bademovo mlijeko
  • Mlijeko od sjemenki bundeve
[notphone] [/notphone] [phone]
[/phone]

Footer

Gastronomija

grč. gastronomía – stručno poznavanje umjetnosti pripreme različitih jela; kult birane hrane i kulinarskoga umijeća

Pratite nas

  • Facebook
  • Instagram

Site Footer

  • O nama
  • Impressum
  • Kontakt
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja

Gastro Mreža

Gastronomija.hr | Moja Zimnica | Vege.hr | Vrtlarica.hr

Copyright © 2012.–2023. by Gastro Mreža. Sva prava pridržana. Web: Informativka d.o.o.