• Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search
  • Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Gastronomija.hr

  • Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search
Vi ste ovdje: Naslovnica / Krumpir s vrhnjem
Krumpir s vrhnjem, Foto: Karl Allgaeuer/Shutterstock

Krumpir s vrhnjem

Objavljeno: 21.03.2012. Autor: Sanja Štetić

Koliko vam se puta dogodilo da ste bili gladni, a nije vam se dalo spremati ništa komplicirano za što bi trebalo barem sat vremena. Naime danas sva sreća postoji velik broj jela koja ne zahtijevaju previše vremena, a da ne pričamo o tome kako su poprilično zasitna i naravno hranjiva.

Krumpir s vrhnjem, Foto: Karl Allgaeuer/Shutterstock

Među ta jela možemo ubrojiti i krumpir s vrhnjem. Ako niste nikada spremali ovo jednostavno jelo, tada uzmite minutu vremena i proučite recept koji ćemo vam ponuditi.

Krumpir s vrhnjem:

  • krumpiri
  • sol
  • sir
  • vrhnje za kuhanje
  • 1 režanj češnjaka
  • 1 mrkva
  • papar

Prvo pripremite krumpir koji ste prethodno narezali na kolutove. Naribate mrkvu i sir te očistite češnjak. Uzmete vatrostalnu posudu gdje posložite naribanu mrkvu koju ste prethodno posolili i popaprili i krumpire. Stavite češnjak i zalijete ga vrhnjem te pospete sirom. Zagrijte pećnicu i pecite na 175 stupnjeva.

Kategorija: Nekategorizirano

Želite se zasladiti?

beze baiser kore

Recept za beze kore

Beze (baiser) kore čest su temelj raznih kolača, torti i drugih slastica. Kolači poput Ledenog vjetra ili Pavlove torte ne bi bili tako neobični ni ukusni da nema ove vrste kora. Odlična su suprotnost klasičnim …

Punjene palačinke

Palačinke su danas postale nezaobilazan dio na svakom stolu u skoro svakom kućanstvu, a pritom mislimo podjednako na restorane i naravno na privatne domove. Radi se o slastici koja već neko vrijeme mami uzdahe …

Dizani kolači

Koliko vas je imalo priliku dosada probati neki od dizanih kolača? Koliko se sjećamo velik dio nad dok je odrastao nije baš oduševljeno gledao na taj tip kolača gdje nismo moglu vidjeti ukusnu kremu, ili šlag. Naravno …

Prethodna objava: «liker od narance Liker od naranče
Sljedeća objava: Teleća jetra »

Reader Interactions

Odgovori Otkaži odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Primarni stupac

Novije

Zdravi snickers

S obzirom na to da volim okus snickersa, ali ne volim kad mi se karamela lijepi za zube (nisam …

čokoladni truffles

Čokoladni truffles

Čokoladni tartufi su jedne od najjednostavnijih slastica jer su izrađeni od samo tri sastojka, …

Brze kiflice

Na samu pomisao na svježe, mekane kiflice rastu vam zazubice, zar ne? Odlične kao doručak, …

Footer

Gastronomija

grč. gastronomía – stručno poznavanje umjetnosti pripreme različitih jela; kult birane hrane i kulinarskoga umijeća

Pratite nas

  • Facebook
  • Instagram

Site Footer

  • O nama
  • Impressum
  • Kontakt
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja

Gastro Media

Gastronomija.hr | Moja Zimnica | Vege.hr | Vrtlarica.hr

Gastro Media Copyright © 2012.–2021. Informativka d.o.o. Sva prava pridržana.