• Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search
  • Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Gastronomija.hr

  • Recepti
    • Glavna jela
    • Juhe i variva
    • Predjela
    • Prilozi
    • Salate
    • Umaci
  • Deserti
    • Keksi
    • Kolači
    • Kreme i preljevi
    • Palačinke
    • Torte
    • Voćni deserti
  • Prehrana
    • Dijete
    • Začini
    • Sastojci
    • Vegetarijanstvo
    • Zimnica
    • Zdrava prehrana
  • Pića
  • Recenzije
  • Magazin
    • Novosti
    • Domaćinstvo
    • Mršavljenje
    • Putovanja
  • Search

Jasmina Čaušević

Moje ime je Jasmina i vlasnica bloga Who is hungry? Po struci sam magistrica agronomije, a obožavam kuhati i fotografirati, ali i boraviti u prirodi. Volim piti smoothije, jesti fine tjestenine, a ovisnik sam o slasticama koje sadrže abnormalne količine čokolade. Ljubav prema kuhanju pojavila se još dok sam bila mala curica, a danas je još više ojačala.

Vi ste ovdje: Naslovnica / Arhiva zaJasmina Čaušević
pečena pačja prsa s baby mrkvom i salatom

Pačja prsa s pečenim mladim krumpirom i baby mrkvom

Danas za ručak pačja prsa prelivena s umakom od naranče uz pečeni mladi krumpir i baby mrkvu, može li bolje? Zašto ne ovaj dan začiniti finim ručkom, a količinu sastojaka prilagodite broju …

pikantni batat

Pikantni, ali slatki krumpirići s umakom od grčkog jogurta

Pikantni, ali slatki krumpirići, zdrava su poslastica u svako doba dana i noći. Naravno da to nije obični krumpir, riječ je upravo o batatu, koji u kombinaciji sa začinima postaje prava …

Kajgana s mladim lukom i šparogama

Šparoga, moja najdraža proljetna povrtna kultura, lat. Asparagus officinalis L. je višegodišnja dvodomna biljka koja prema klasifikaciji pripada porodici Asparagaceae. Porijeklom je iz južne …

proljetna salata sa svjezim sirom i indijskim orascicima

Proljetna salata sa svježim sirom i indijskim oraščićima

Salata se uvijek nekako smatrala jednim dijelom ručka, no danas upravo one dobivaju na sve većoj popularnosti i sve više nalaze svoje mjesto na našem stolu kao samostalni obrok. Svakako su …

američke palačinke s medenom kremom

Američke palačinke s medenom kremom od aronije

Kad vam padne šećer najbolje rješenje za taj problemčić leži upravo u američkim palačinkama. Ja sam za ovu priliku koristila Letifico medenu kremu od aronije i sjeckane bademe i kombinacija …

Primarni stupac

Novije

Zdravi snickers

S obzirom na to da volim okus snickersa, ali ne volim kad mi se karamela lijepi za zube (nisam …

čokoladni truffles

Čokoladni truffles

Čokoladni tartufi su jedne od najjednostavnijih slastica jer su izrađeni od samo tri sastojka, …

Brze kiflice

Na samu pomisao na svježe, mekane kiflice rastu vam zazubice, zar ne? Odlične kao doručak, …

Footer

Gastronomija

grč. gastronomía – stručno poznavanje umjetnosti pripreme različitih jela; kult birane hrane i kulinarskoga umijeća

Pratite nas

  • Facebook
  • Instagram

Site Footer

  • O nama
  • Impressum
  • Kontakt
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja

Gastro Media

Gastronomija.hr | Moja Zimnica | Vege.hr | Vrtlarica.hr

Gastro Media Copyright © 2012.–2022. Informativka d.o.o. Sva prava pridržana.