Bakalar na bijelo je iznimno ukusno jelo i odličan i zanimljiv način na koji možemo konzumirati bakalar pomalo drugačije. U ovom receptu bakalar ćete izmiksati i kako on ima intenzivan okus …
Brancin sa začinskim biljem
Ovo ukusno i lagano glavno jelo priprema se brzo i lako. Bit će gotovo za manje od sat vremena. Za šest osoba biti će vam potrebno 900 g lijepih fileta brancina. Zatim oljuštite češnjak i …
Orada s rajčicom
Ovo ukusno i niskokalorično lagano jelo kao stvoreno je za dane kada živa u termometru poraste i zaželite se nečeg sa mediteranskim notama. Uputite se u ribarnicu i nabavite tri lijepe orade …
Libanonska kuhinja
Kao most između Bliskog Istoka i Mediterana, Libanon je ujedno i sjajna gastronomska kombinacija egzotike i nama već poznatih okusa na koje smo navikli unutar vlastite kuhinje. Neće nam biti …
Najzdravije namirnice u hladnjaku
Uglavnom samo slušamo kako treba povećati unos voća i povrća i da ćemo tada svoju prehranu moći okarakterizirati kao zdravu. Voće i povrće naravno jest korisno, ali to nije sve što je …
Grgeč sa kozicama
Za kuhanje ovog ukusnog jela zajedno sa čišćenjem ribe i kozica bit će vam potrebno oko sat i pol. Zajedno ćete propirjati rajčicu, paprike, luk i tikvice i zatim ih izmiksati mikserom. …
Ugor, zmijolika riba
Ugor (lat.Conger conger) zmijolika je morska riba iz porodice Congridae, red jeguljke. U Hrvatskoj je poznata i pod nazivima grongo, školjar, gruj. Zmijolikog je oblika, izduženog jako …