Ako ste veliki ljubitelj tikvica, zašto ne biste isprobali i pohane cvjetove tikvica koje ćete sigurno obožavati. Priprema pohanih cvjetova tikvica je jednostavna i laka, a okus osvaja na …
Pohane bukovače
Bukovača je gljiva s pozitivnim učinkom na organizam čovjeka jer sadrži minerale i vitamine koji pomažu kod brojnih tegoba, visokog kolesterola, problema s probavom itd. Osim što su zdrave …
Pohana piletina s rižom
Pohanje je jedan način spremanja ne samo mesa nego i povrća na koje se mnogi odlučuju jer nije komplicirano, a od sastojaka su vam jedino potrebne krušne mrvice, jaja, brašno i namirnica …
Pohani oslić
Pohani filet ribe najbolje je rješenje kada niste sigurni što napraviti za ručak. Osim što ćete pojesti ribu (jednu od najzdravijih namirnica) zadovoljit ćete apetite i onih koji ju možda ne …
Pohane tikvice
Kakav način kuhanja volite? Preferirate li više pečena jela ili ste veći ljubitelj pohanja? Pohati možete više namirnica, a iako je meso na samom vrhu popularnosti sve je više onih koji se …
Cordon bleu
Cordon bleu prevedeno sa francuskog značilo bi plava vrpca, ali bez obzira na ime ovo jelo svoje podrijetlo vuče u Švicarskoj. Relativno je novo i smatra se kako je nastalo oko 1940. Radi …
Pohane jabuke
Želite li probati nešto drugačije što dosada još nise uspjeli spremiti, savjetujemo vam da pokušate s pohanim jabukama. Vjerovali ili ne radi se o jednoj posve neobičnoj, ali prije svega …